• 089 333 1041
  • В работни дни от 9 до 18
  • Отстъпка, за 2 или повече!

Метални ретро табелки с послания и изображения

от Lubo Uzunov на January 14, 2023
Метални табелки с послания, лого или каквото пожелаете за декорация и мотивация. 

Какво представляват металните ретро табели за декорация?

Забавна ретро метална табелка

Металните табелки с послания и лого могат да бъдат използвани като декорация за дома, офиса, градината, за тайни и тъмни мъжки бърлоги или свежи и кокетни дамски клубчета. Направени са от листова стомана и са отпечатани по специална технология, директно върху самия метал, което ги прави здрави и с прекрасен външен вид.

На тях може да има мотиви и изображения, които са свързани с живота в дома или градината, като например плодове, животни, надписи с мото, които да подкрепят послание или духа на мястото, закачливи текстове, които предизвикват усмивка и повишават настроението и всичко, каквото може да сътвори вашето въображение.

Защо да сложим метална табелка на стената или на вратата?

Метални ретро табелки с послание или лого

Декорацията с металните табелки по стените създава чар и неподправен личен стил към вашия интериор. Металните табелки могат да добавят красота, текстура и дизайн към пространството, като допълнят основния стил на стаята, гаража или градината. Те имат и практическа насоченост. Могат да бъдат използвани за добавяне на информация или инструкции в дадено място. Като например: Къща за гости, Казан за ракия, Правилата в кухнята, ПИВНИЦА и т.н.

Какви форми и размери метални табелки предлагаме?

Металните табелки могат да бъдат изработени в два различни размера 14х15см и 20х30см, но планираме да пуснем на пазара и по-голям формат в близко бъдеще.
Богатият изборът на стил и дизайн Ви позволява да намерите при нас винтиж табелката, която най-добре ще изрази Вашия стил и ще пасне идеално на декора в дома, гаража или градината Ви!

Къде са изработени метални табелки?

Ние изработваме всички метални табелки, които виждате в нашият сайт в нашата работилница в София, Люлин. Процесът на производство отнема един ден за 100 броя.

Изработка на табели по поръчка

Внимание Зло Туче метална табелка по поръчкаМожем да изработим метални ретро, винтидж табели или просто да отпечатаме снимка по Ваша поръчка. Цената е като за нормална табела + 5 до 20лв ако е нужна обработка на предоставената от Вас снимка или лого.

Време за изработка 1-3 работни дни, в зависимост от сезонното ни натоварване, количесвото и броя на дизайните които желаете да изработим за Вас. Можете да ни пишетеза поръчка на Viber или e-mail: info@liratech.bg.

Вижте всички модели в нашия сайт https://liratech.bg/collections/tabeli-metalni .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани